03 НОЕМВРИ

SEO NAME

СРЕЩА С АНЕТЕ ГЬОРЕС И НОВОТО ЗНАНИЕ ЗА ГЛАСА


ЗАЛАТА НА ПЪРВО СТУДИО НА РАДИО ПЛОВДИВ, 11:00 ВХОД СВОБОДЕН
В Германия, където живее, преподава и работи я наричат „Свободния глас“. Анете Гьорес е изключителен познавач на гласа, създала е собствена методология за работа с всички хора, които използват гласа си в своята кариера – от певци, телевизионни водещи и актьори, до топ мениджъри и политици от цял свят.

Тя не е обикновен вокален педагог. В своите 25 години професионален опит, Анете Гьорес е установила връзка между работата на тялото и дихателната практика, вокалната педагогика, обучението за артистични гласове и терапията на висококвалифицирани професионално насочени гласове, като от цялото това знание и опит разработва своя собствена методология.

В допълнение към класическото обучение по пеене преди повече от 20 години, тя също завършва логопедия, гласова терапия и специализира като вокален педагог. Различни допълнителни курсове за обучение заедно с професионалната и кариера, също допринасят за извънредната многостранност на нейната работа.

В рамките на Plovdiv Jazz Fest Анете ще изнесе публична лекция на 3 ноември в залата на радио Пловдив, отворена за всички желаещи. Между 4 и 6 ноември, пък, ще се проведе майсторски клас с млади и утвърдени певци.

Нейното гостуване в Пловдив се осъществява в партньорство със създадената от оперната певица Ина Кънчева Фондация “Културни перспективи“ и организацията БГ Семинари, която е фокусирана върху осъществяването на бизнес обучения, но и специални семинари за личностно и професионално израстване с участието на световни специалисти с дългогодишен опит.

С ПОДКРЕПАТА НА

BGSEMINARS_LOGO

CP_LOGO_EN

+ JAM SESSION, Bee Bop Café 22:30